10 jan. 2012

Roliga konversationer!

"Mamma, kan inte vi bo bredvid A och V, så kan jag va där mycket"
"Jamen då skulle du ju bo jättelångt från G istället"
"Men, jag vet, han kan bo bredvid mig oxå, det hade väl varit mysigt"
"Men din bästis A, var ska hon då bo?"
"Hon kan bo på andra sidan om G!"
Resultat: One big happy family enligt Fröken Leffler :)
Detta efter en mysig sleep-over hos bästis L med make. Efter sedvanligt antal blyga timmar kom lillfröken igång och sen var det fullt ös tills dess att hon stupade och det blev lugn och ro och mer vin i föräldralägret.
Detta var fredag till lördag och övriga aktiviteter denna långhelg var upphängning av tavlor i Fröken Lefflers rum (äntligen), tavelhängning i choklad-rummet och till makens förtvivlan flytt av tavlor på bottenvåningen. Dock blev den sista tavlan ej upphängt för då skulle borrmaskinen fram och det var liiiiite nära mystid för maken så den står numer bara lutad mot väggen.
Veckohandling, städning och mycket matlagning andra aktiviteter på agendan och sedan var det då en lovely-måndag då förskolan hade studiedag och Fröken Leffler fick den stora äran att hänga med sin ömma moder heeela dagen! Våffellunch till bästis A med moder fixades och i samma stund började de första flingorna falla så efter lunch blev det utgång och av dessa ynka flingor blev det båda ljuslykta, snögubbe och snöänglar innan allt regnade bort lagom till natten. Måndagen avslutades därefter med lagandet av en ny rätt och den här gången blev det kyckling och kokossoppa med glasnudlar och ojojojoj vad smaskens den blev!
Nu är alla helger slut så in i ekorrhjulet bara... dock kom en ljusglimt i form av en inbjudan till Mallorca slutet av april, det blir illans najs!

Inga kommentarer: