13 feb. 2011

Snacksalig!

Jag upphör aldrig att förvånas över den svada som lämnar fröken Lefflers lilla perfekta mun! Hon slutar aldrig och hon hittar på historier som kan börja med att hon och kompisarna på dagis åkte med bussen och slutar med att någon blev puttad i affären efter dom ätit pannkakor :) Ibland är det riktigt svårt att hänga med för hon förflyttar sig mellan platser och händelser snabbare än blixten! Ena dagen packar hon allt och tar på sig "fådda" för stora kläder och vinkar och säger "hej då mammorna och papporna, nu åker jag till Värmland, kommer sen" vi skrattar så vi gråter hemma ibland. Häromdagen tittade vi på mina smycken i smyckelådan och med tindrande ögon satt fröken och höll ringar och örhängen försiktigt i handen och viskade fram "ååååh, den är jätte-jätte-fin"

Nästa vecka fyller hon 2 1/2 år, oj va tiden går fort! Snart ska vi flytta och redan på söndag skall vi hälsa på i huset och mäta fönster och diskutera om det är något vi vill ta över samt vilket datum vi skall ses på banken för att genomföra den gigantiska transaktionen... gulp!

Måste oxå berätta om i helgen när vi var på Farellis och åt lunch. Fröken Leffler var så exalterad för hon kom ihåg ballongen hon fick när vi var där i höstas och den hade ju tyvärr dragit till väders. Genom hela lunch satt hon lugnt och stilla, åt sin hamburgare och alla sina criss cross fries och sköljde ner det med rejäla bitar is. Efter maten och vi skulle gå så frågade hon "mamma, var är min ballong" genast sprang jag och frågade om dom inte hade en ballong till henne och självklart, det hade dom tyvärr glömt men det ordnades snart fram. När hon fick den i sin hand tindrades det återigen med ögonen och hon sa "äntligen" hahahahaha va jag skrattade, den ballongen bands fast på vagnen på vägen hem och ligger fortfarande hemma, fast nu i betydligt skrumpnare form :)

Inga kommentarer: