14 feb. 2011

Möhippa och packning

Trött efter en mycket ansträngande helg! Fredagskvällen ute med girlsen, skumpa och - kors i taket - öl, den var oväntad :) ojojoj va med skratt det blev, underbart!!! Rusade till bussen och hann precis hem innan maken hann knoppa in, nyss hemkommen från Baaaaston, USA med jetlag i kroppen och väskan full med Cons! Vita till mig, röda och svarta till fröken Leffler och svarta skinn till sig själv. Jag fick en grå Abercrombie&Fitch hood oxå! Lördag morgon, lillfröken ville gå upp och maken bad mig snällt men jag var stenhård, det är min sovmorgon, borrade ner huvudet i kudden och fick sova till halv tio!! Efter lååång frukost och mycket hasande fick jag äntligen iväg dom till landet så jag kunde börja packa. Hann bara med några lådor innan det var dags att piffa inför kompisen Cs möhippa. Först Linedance till Dolly alla iförda cowboyhatt... vi fick göra två danser och vi rockade!! Den sista dansen lärde dom inte ut förrän vecka tre på nybörjarkursen men det säger nog mer om de som går kursen än om oss :) shit va tråkig vecka ett och två måste va för trean var inte heller skitkul. C svassade omkring i chaps och fransar, lagom stadig efter några snabba tequila rose. Sedan var bordet uppdukat i hennes eget hem, där mor, moster och blivande man gjort ett hästjobb med att städa och pynta. Där hade vi en toppenkväll med italiensk buffé, vin en masse och även några springbock för att fira det sydafrikanska "arvet".
Igår söndag blev det tvätt, rens och pack, hann med tio lådor, så det mesta jag inte använder (borde kanske slängts istället) från min garderob är nedpackat, kontoret nedpackat, skor, badrumspryttlar och lite annat... nu är det bara resten ( bla kök) kvar...
Fröken Leffler och hennes far kom sen lagom till kvällen och vi hade alla en bustimma i mammornas och pappornas sängar, med historieberättande, kakbak av flickmage, kittel, sänghopp och mycket annat. Kvällen avslutades med pizza och sen slocknade fröken försent så jag fick kolla solsidan i telefonen istället. Dessutom kom jag i sista stund på att jag glömt baka bröd så bakmaskinen fick snabbt komma fram, göra sitt, och jag fick hålla mig vaken tills den pep och kunde stängas av. Därför är det inom kort dags för jobbfrukost med kaffe och hembakt!

Inga kommentarer: