17 juni 2011

Det kommer tidigt

Gårdagkvällen var helt fantastisk, solen sken och det var varmt och vindstilla. Grillning på terrassen på baksidan (min man säger dock framsidan :), hambujaje stod på menyn! Efter en mindre beef med sin far uttrycker fröken Leffler sin frustration: "du e dum, du baja tjatar å tjatar" hahahahaha, jag fick gömma mig bakom glaset för det gick knappt att hålla sig!! Underbart, hon är inte ens tre, vad ska det bli av detta!
Förresten så lyckades jag väl i Börshultkampen, totalt slutade jag två (av sju) men pga de två soporna till lagmedlemmar så förlorade vi totalkampen... Min bästa gren var teknikbana med terrängmotorcykel :) fast jag var ganska bra även på luftgevär och lyfta stockar med griplastare :) shit, mycket testosteron i kroppen där, nästan muscha på gång...
Snart är det helg och då skall fröken Leffler bo hos mormor och vi ska börja riva garderober i hennes blivande rum och förhoppningsvis hålla tidplanen med att vara klara med det innan semestern. Har lite ågren inför golven, maken vill att vi skall lägga in nytt överallt och jag förstår poängen MEN, golven är original och en del av husets själ och jag skulle vilja behålla dom i iaf något eller några av rummen som en dokumentation av vad som varit... hm, vi får ta en diskussion snart!

Inga kommentarer: