31 jan. 2011

Trött!

Helgen har verkligen varit toppen så varför kan man inte få ett lite mer upplyftande avslut? På fredagen bar det av till landet för myskväll. Vi hade Das Lånebil så lillfröken fick åka fram i den minimala lilla polon och var lycklig över det. På lördagen hade vi bjudit in oss till svärföräldrarna för frukost med hantverkare från Börjes, probably the best fralls in the world! Sedan sa vi bye bye till svärföräldrar och dotter och vår egenhelg tog sin början. Fröken Leffler var strålande lycklig över att få vara med fajmoj och fajfaj i två hela dagar och vinkade glatt hej då. Vi tog sikte mot Toveks i Falkenberg eftersom maken tycker det börjar bli dags att byta bil innan den blir för gammal och har gått för långt... hmm, det är bara det att vi snart skall ut med några miljoner för ett hus, känns sådär med ytterligare ett stort inköp just nu! Vi träffade iaf på världens tjötröv som ville sälja på oss en sprillans ny Skoda mot vår bil i inbyte. Han babblade på om hur han ökat omsättningen på stället för att han var så genomärlig och att kunderna älskade honom och alltid kom tillbaka just för hans ärliga, raka uppsyn HAN SÅG UT SOM EN BILDÄNGARE!! Suck, jag vill hellre ha en ett el två år gammal bil, något mindre än den vi har men kanske inte just Skoda... jaja, vi får se var det slutar. Sen blev det inhandling och skön eftermiddag kväll. Vännerna kom på eftermiddagsdrink och därefter kockades det. Förrätt med parmesankorg, räkor, röra med pesto, rödlök, chili och creme fraiche, rostade pinjenötter och ruccola, grymt gott! Till varmrätt oxfilé, parmesanpotatismos, sparris och kryddsmör med färsk dragon så det smakade bea. Somnade tidigt och sov länge! Igår, söndag sken solen och vi pälsade på oss och packade väskan och gick på långpromenad med vännerna. Vid Suseåns mynning var det upp med grillen och hamburgarna och ölen, det finns nog inget godare!!
Vi hämtade Fröken Leffler på eftermiddagen och tog en semlefika hemma hos svärföräldrarna. Det var hennes första semla och hon satte i sig nästan hela! Innan dess hade hon ätit en enorm lunch. Väl hemma i stan var det kycklig på menyn och hon drog i sig ett helt stort lår och en himla massa potatis och en halv apelsin, och sen några potatis till bara för att :) Att så mycket kan rymmas i den lilla lilla kroppen! Läggningsproceduren tog sin lilla tid så jag fick kolla på Solsidan på telefonen istället. Halv två kom hon sedan in med napp och hel arsenal av nallar och sen började det. Hon snurrade, sparkade, boxade och slog utan uppehåll i vad som kändes som timmar... fem gav jag upp och la mig i hennes säng... jag tror nog hon sov hela tiden men det gjorde inte jag!
Förresten så var högsta chefen intervjuad i tidningen igår och det är spännande att man får veta saker som är på gång inom företagen man är anställd på via tidningen och inte från arbetsgivaren! Dessutom var det ju riktigt skrattretande hur vår nya resepolicy förklarades efter alla Kina-skriverier... så många undantag att det i princip inte blir nån skillnad, man får ju bara hoppas att det var tidningen som misstolkade och inte att det faktiskt var så han uttryckte sig! Jo, jag är trött och på j-vligt dåligt humör!

Inga kommentarer: