6 sep. 2011

Bröllop och lite annat!

I helgen var det dags för sensommarens stora begivenhet - radhusområdets 50-årskalas! Femkamp och helgrillad gris stod på programmet och 90 pax anmälda... MEN ICKE, till makens besvikelse! Vi hade nämnligen ett bröllop att se fram emot istället! Finaste kollegan, och tillika "wing-(wo)man" i utsattheten gentemot den människa jag önskar mest ont i hela världen, skulle äntligen få sin prins!Vacker som en dag var hon, känner ingen som ser så fantastiskt petit ut men ändå uppbär både pondus och kraft. Vigsel, mingel, middag, tal, tal, tal alla ingredienser fanns där och maken började mjukna efter tionde snitten och tredje glaset bubbel :). Maten var fantastisk och vårt eget framträdande en strålande succé förstås! Dansade tappert på höga klackar ett par timmar men när flickan i aprikost fodral steg ner från sina JÄTTEhöga klackar tänkte jag att nu kan även jag våga mig på detta och guuuud va skönt med mjuka loafers att skutta på istället! 03.30 nannade vi till slut kudde, kan inte komma ihåg när jag var i säng så sent senast...

Fröken Leffler var under den här dagen och natten i tryggt förvar tillsammans med farmor och farfar. På programmet stod Liseberg och där åktes båt och elefant och tittades på teater (såklart två gånger). På slutet vann hon en gigantisk isbjörn som fick åka vagnen hela vägen hem. Dock är det väl egentligen ganska olämpligt att ta med henne till Liseberg på kaninernas stora dag... hon tar stora omvägar runt dom och vinkar på sin höjd på betryggande avstånd :)

Igår var det dags för vaccinering mot vattenkoppor, Fröken Leffler var jätteduktig, grät som en stucken gris en liten stund men sen torkade hon tårarna och var igång igen. Fick äpple, tufft plåster och fästingtatuering så man kan verkligen kalla detta för en win-win! Väl hemma tog hon god hand om elektriker-kompisen bedårande lilla dotter E, året yngre än vår trollunge. Hon var bara lite bekymrad och sa flera gånger "E pratar inte med mig" inte helt enkelt att förklara för vår bubbeltjej att alla barn inte pratar lika mycket och att E inte är lika gammal och inte kan lika många ord..

Inga kommentarer: