6 mars 2012

After weekend

Efter denna helg är vi något trötta, avslagna och ganska lyckliga över hur roligt det är med kalas! Att närma sig "the magic four-o" innebär baksmälla i minst två dagar men med tanke på partyts (med betoning på PARTY) karaktär var det väl värt smärtan :) Har sagt det förr och här igen, jag har världens bästa kollegor och vilken tur att jag har haft dom genom åren! I lördags var vi hembjudna till M med sambo och totalt nio glada individer intog lägenheten med buller och bång. En relativt ny bekantskap blev snabbt makens favvo och i taxin hem var det nästan med kärlek i rösten han deklarerade vilken toppen-kille han träffat :) God mat, överflöd av bubbel, vin och drinkar fick oss alla i fin form och det var längesen jag skrattat så mycket! Kan säga att pizzan på söndagkväll var makalös :)
Förutom helgens höjdpunkt så var nog en annan höjdpunkt grillpremiären i fredags på den nyinköpta grillen... Trodde aldrig, aldrig, aldrig att det skulle hända men nu står det en STOOOOR Weber på altanen. Makens stenhårda motstånd har genom åren sakta brutits ner genom beskådandet av hur andra hanterar denna grillform och fördelarna har sakta krupit sig på honom. Dock behöver han nog träna några gånger till, den perfektion han lyckats uppnå vid grillning på den gamla hederliga varianten utan lock kommer det nog ta ett tag innan han presterar på klotgrillen. Nu skall dock hel kyckling grillas så vi slipper Lützens dimma inne i huset en gång till. (ugn i vägg måste vara den mest puckade uppfinning, vart faan skall ånga och os ta vägen om man inte har fläkt i direkt anslutning???) Well, nu blir det andra bullar!

För att även ge en kort rapport från Fröken Leffler så var hon hemma torsdag och fredag, kom i torsdags morse upp och hostade, fräste, hulkade och spottade i  toaletten, till slut kräktes hon även lite så det var bara att avbryta krigsmålningen och krypa in i mojjonjocken. Även om jag tror att det bara var ett hårstrå på tvären i halsen så gick det ju inte att chansa på det. Vi hade dock två lovely dagar med bus, mys, kakbak och lekplatslek. Festkvällen fick därefter spenderas hemma hos mojmoj. Vid avlämning hade hon precis hunnit somna och var förkrossad i två minuter innan hon piggnade till, tittade på mig och undrade om jag inte skulle gå snart :) På söndagen blev hon sedan inbjuden på 3D-bio hos grannen. Iklädd rosettklänning och flätor i håret gick vi över för att titta på Smurf-film. Att ha glasögon på sig var nog inte vad hon tänkt sig, matchade inte riktigt hennes outfit så dom åkte mer av än på. Efter 45 minuter tyckte hon dessutom att hon fått nog så, hur filmen slutar - ingen aning!

Inga kommentarer: