23 apr. 2010

Fredag!!!

Veckorna rusar iväg, består mest av måndagar och fredagar och lite lullull mitt emellan. Fröken Leffler mår alla tiders och veckan har bestått av lekplatsbesök med nya bekantskaper. Längtan efter att gunga tar snabbt slut efter ett par gungningar fram och tillbaka och kanan är rolig kanske en ibland två gånger. Va gö du är det vanligaste frågan, den kommer nästan heeela tiden och man får glatt leende svara vad man gör om och om och om igen...
Det är häftigt vad mycket hon lär sig hela tiden, igår på väg från dagis räknade hon i trappan ner förbi kyrkan, ett, to, te, fya, fem, åtta, tolv ibland kommer även ett nio in emellan. Roligt när man faktiskt kan konversera lite mer och hennes glädje när hon inser att hon gör sig förstådd.
Annars har veckan mest överskuggats av ett gigantiskt askmoln från vulkanen ejafjollajökul eller vad den heter, kompisen och kollegan på semester i Thailand med familj kommer troligtvis bli EN MÅNAD försenade hem, heeelt otroligt! Svärföräldrarna blev fast på solkusten i Spanien, himla trist för en pensionär och en som tycker jobbet är trist att bli fast i försommarklimat med billigt vin :)
I helgen är det städdags, fönster, väggar, golv och tak skall gås igenom! Får se hur långt vi kommer men förhoppningsvis all the way!

Inga kommentarer: