13 feb. 2014

5 1/2 år!

Fröken Leffler har nu passerat 5 1/2 år, har fått sin skolplacering på Hagen skolan, firat jul och varit uppe över sitt första tolvslag med raketer, börjat simskola och skrivit en kokbok. Pustande står man bredvid, hänger inte riktigt med, undrar vad det är som pågår, förundras över varje dag och varje steg i utvecklingen som den lilla tar. Försöker förstå tvekamperna mellan far och dotter, inte helt lätt när far tar det som en utmaning av hans egen auktoritet och inte som ett nödvändigt testande för att fröken skall kunna utvecklas till en egen individ. Galet när det krävs att hon å ena sidan inte ska ifrågasätta samtidigt som man vill att hon skall utvecklas till en framåt person som tar för sig, inte låter sig trampas på osv...

Har fått lite bannor från ovan nämnda far för att uppdateringarna här har fått stå åt sidan och fokus istället lagts på veckomenyer, recept och recensioner i den andra bloggen. Multitasking bara till en viss gräns!

Till helgen är det dags för skidor. I år blir det en kortvariant med två dagar i Sunne eftersom två hela veckor skall spenderas i Spanien runt påsk. Fröken Leffler skall nu då äntligen få testa sina julklappsskidor, verkar dock som vädret skall bli sådär men men, blir det för illa så blir det poolen på hotellet istället.

Inga kommentarer: