16 maj 2012

semester på ingång!

Lika jobbigt som det är att genomgå en sk "fas" lika underbart är det när vi kommer ut på andra sidan och världens goaste och roligaste lilla tjej är åter in da house! Helgen tillbringades på landet och Fröken Leffler och jag m make fick en välbehövlig paus från varandra. Kände att vi hela tiden gick och nötte på varandra och varandras humör och tålamod. En natt hos farmor och farfar gjorde susen och vi har nu haft härliga eftermiddagar och kvällar med bus, stoj och skratt.

Imorgon är det dags för semester, en heeeel vecka på Mallorca. All Inclusive med hallaballo och tennis. 17 pax skall samlas på Landvetter imorgon för gemensam avresa mot denna vackra ö. Fröken Leffler var helt ointresserad av att gå till dagis imorse, hon ville åka till Mallis DIREKT!! Tror att allt nödvändigt är inköpt, vädret ser lagom schysst ut, all tvätt är tvättad så nu är det bara packning kvar. Lycka blir det när lilltjejen inser att hon får plocka fram ALLA SOMMARKLÄNNINGAR :) samt badkläder, puffar och dessutom packa ner den nya tandkrämen i lila förpackning.

Det som saknas är guidebok, får försaka lunchmeditationen och jaga efter en sådan idag, samt nya solglas till maken eftersom de han har är ca 8 år gamla och förutom att de är grymt slitna är de även suuuuperfula!

Idag är en splittrad dag, intervju för ny tjänst i eftermiddag och hjärnan full av tankar på vilka kläder som skall packas ner... men men, bara kämpa på!

1 kommentar:

"C" sa...

Mycket på gång vännen! Lycka till med intervjun och ha en superhärlig resa! kram