16 sep. 2010

Liseberg, Linus och lite annat

Helgen som var tillbringade maken på landet tillsammans med några grabbar och ett gäng golfklubbor. Fröken Leffler och hennes ömma moder startade således helgen med fredagsmys, först lite after work (dagis) och sen revben och baguette. På lördagen hade vi träff med min kompis M och hennes sötaste lilla dotter E. Dessa två små tjejer är toppen tillsammans! Dom springer och busar och styr och ställer med varandra. Fröken Leffler är två år yngre men ibland undrar man vem som styr mest när lillpolisen säger till E vad man får och inte får göra :)
Liseberg var målet för dagen och väl inne var det livat men helst utan karuseller om min lilltjej fick bestämma. Vi övertalade henne dock att pröva den snällaste karusellen och farfars bilar och det gick bra. Krama kaninerna var det dock inte tal om... vinka på lååååångt avstånd var det som gällde. M och E fick därför åka lite själva medan vi stod bredvid och vinkade, hahaha, nästa år kanske vi är lite modigare! Dagen avslutades med mammma-vatten till oss över 30 och glass m jordgubbar till de små. På vägen hem slocknade Fröken Leffler totalt och kvällen blev lugn och skön framför Bolibomba med köttbullar och potatismos i magen.

På söndagen var det stora familjedagen. Först ut till mamma en stund och sen åkte vi vidare upp till min syster som bor tillfälligt hos goda vänner till familjen i Slätthult. Där hälsade vi på hästarna och fikade medan den stora bröthunden Linus sprang omkring och viftade på svansen. Linus har för tillfället inget hem och tas därför omhand av syster innan man hittar en lösning för honom. Sista stoppet för dagen var hem till pappa på tidig födelsedagsmiddag. Fröken Leffler hade magen full av kanelbulle från innan så hon hade bara lite plats kvar för glas och paj med vaniljsås :) Sen var det hem och träffa maken igen och förbereda sig inför jobbveckan.

På måndagen var det den stora dagen då vår nya VD skulle komma med någon form av programförklaring. Hm, så här i efterhand så undrar jag om det inte mer var en form av pepp-talk för att försöka samla styrkorna inför något vi inte har en aning om vad det är... Alla är nog förvissade om att något kommer hända, dels för att de flesta inser att det behövs och dels för att det alltid händer något med ny ledning. Dock får vi fortsätta leva i ovisshet ett bra tag till... Undrar vad som är mest stressande att inte ha en aning om någonting, eller att veta att något kommer att hända? Jaja, vi fick iaf veta att vi skall troligtvis byta lokal någon gång längre fram i framtiden och det är ju inte en dag försent!

Ikväll är det tjejkväll! M och C och jag ska ha träff på favvohaket Farellis med vin och pizza och alldeles jättmycket girltalk!! Åh, vad det ska bli härligt!

Inga kommentarer: